Gratulálunk!

2022.02.24. 12:27

Rangos elismerésben részesült a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa Victima Protector díjat vehetett át az áldozatvédelem területén nyújtott munkájáért.

Szűcs Anita rendőr törzszászlós is átvehette a díjat.

Forrás: police.hu

Az Igazságügyi Minisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság által alapított Victima Protector díj olyan személyek részére adományozható, akik az áldozatsegítés területén kimagasló teljesítményt nyújtanak. Az elismerést minden évben február 22-én, az áldozatok világnapján adják át, és évente összesen tíz embernek adományozható.

 

Idén a díjazottak között szerepelt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság áldozatvédelmi referense, Szűcs Anita rendőr törzszászlós is, aki az elismerést és adományozást igazoló oklevelet az Emberi Erőforrások Minisztériumában megtartott ünnepségen vehette át.

Forrás: www.grazmel-photography.com / police.hu

A kolléganő a főkapitányságon a „Fókuszban az áldozat” elnevezésű áldozatsegítői programot irányítja és koordinálja, munkájának köszönhetően kimagasló az áldozatelérési mutató Baranyában. A program keretében a megyében jelentős számban sikerült elérni az áldozatokat, a Pécsi Áldozatsegítő Központ szakembereivel, valamint az egyéb segélyszervezetekkel együttműködve pedig már többeknek segítettek kijutni az áldozati helyzetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!