Mert segíteni jó

2022.03.01. 16:36

Meleg ebéddel segítettek a baranyai szállodák

Huszonöt rászoruló család juthatott vasárnap meleg ételhez két baranyai szálloda jóvoltából – a HotelHero szállodák és éttermek a tavalyi évhez hasonlóan idén is összefogtak országszerte Jótékonysági Főzési Akció keretében segítséget nyújtva a nélkülözőknek. 

W. K.

Örömmel fogadták az ebédet

A HotelHero csapata egy független összefogás, amelynek célja, hogy a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével együttműködve hírt adjon és szervezze a szállodák jótékonysági tevékenységét. Az akció lebonyolításában a Magyar Vöröskereszt is szerepet vállalt – az ételeket a segélyszervezet dolgozói, önkéntesei és társadalmi vezetősége osztotta ki a kedvezményezettek részére. 

 

– Megyénkben a Sikondai Ambient Hotel&Aromaspa, valamint a Pécsi Corso Hotel együtt csatlakozott az akcióhoz, vállalva, hogy 100 adag bakonyi rizses húst készít 25 rászoruló család részére, amelyet a Vöröskereszt baranyai szervezetének székhelyén vehettek át tegnap az érintettek – tájékoztatta lapunkat Udvaros Renáta, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének igazgatója. – Minden család négy adag melegétellel térhetett haza, ami komoly segítséget jelentett számukra, hiszen nem minden hétvégén kerül melegétel az asztalukra. 

 

Az igazgató hozzátette, a tavalyi évhez hasonlóan a tegnapi nap folyamán idén is összesen 1200 rászoruló juthatott ebédhez országszerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában