Nagy élmény volt a játék

2022.04.22. 11:29

Gyermekorvosnak készülő hölgy nyerte a Bama.hu fődíját

Vajdics Anita a Bama.hu rendszeres olvasójaként vett részt a „Húsvéti Milliók” nyereményjátékon. Abban biztos, hogy jó döntést hozott, ugyanis övé lett az 1 millió forintos fődíj. A fiatal orvostanhallgatóval beszélgettünk a játékról, tervekről.

Mohay Réka

– Hogy fogadta a győzelem hírét?

– Április 6-án délután csörgött a telefonom, éppen órán voltam az egyetemen. A Mediaworks-től kerestek a jó hírrel, hogy én nyertem meg a fődíjat. Először nem is akartam hinni a fülemnek. De amikor megérkezett az e-mail-címemre az adatlap, amit ki kellett tölteni, akkor ténylegesen tudatosult bennem, hogy ez a valóság. Természetesen nagyon örültem!

– Hogy határozta el, hogy versenybe száll?

– Minden nap a reggeli kávém mellett olvasom a Bama.hu oldalt és ott láttam a felhívást. Gondoltam megpróbálom, miért ne? Törekedtem arra, hogy mindennap helyesen válaszoljak. Kitartó voltam, ez is hozzásegített ahhoz, hogy nyerjek, meg persze a szerencse is.

– Gyakran vesz részt nyereményjátékokban?

– Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem ilyesmiben. Eddig nem hittem, hogy van esély valóban nyerni. Úgy érzem, jó döntést hoztam, hogy megpróbáltam, mert megérte és a mai napig boldog vagyok. Nagyszerű élménnyel gazdagodtam a játékban, mostantól, ha látok bármilyen lehetőséget, részt veszek rajta. Jó ötletnek tartom, hogy így bárki előtt ott a lehetőség arra, hogy nyerjen és pénzbe se kerül, mint a szerencsejátékok.

– Kinek mondta el először a jó hírt és mire szeretné fordítani a nyereményt?

– A vőlegényemnek írtam, aki először azt hitte, hogy viccelek, de később, mikor telefonon beszéltünk, hallottam a hangján, hogy örül és büszke rám. Utána felhívtam a szüleimet is a hírrel, ők is nagyon jókedvűek lettek. A nyereményt a megtakarított pénzemhez teszem hozzá, a jövőmet szeretném megalapozni.

– Meséljen kicsit magáról! Mik a tervei a jövőre nézve?

– Egy kis faluban élek Sárokon. Családom régóta növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozik. Szeretem az állatokat és a természetben lenni, amiben tudok, segítek otthon. Vőlegényemmel a közös jövőnket is falun tervezzük. Gyermekorvos szeretnék lenni, de nem tartom kizártnak azt se, hogy egy kis idő elteltével ne tegyek le más szakvizsgát. Szeretnék majd egy olyan munkahelyet, ahol sokat tanulhatok rezidensként, hogy minél több gyermeken tudjak segíteni. Ha ez a tervem sikerül, később magánrendelőt nyitnék és ott várnám a kis betegeket. 
 

Megyénként járt a fődíj

A Bama.hu olvasói is részt vehettek a „Húsvéti Milliók” nyereményjátékban. A verseny március 1-je és április 3-a között zajlott. A résztvevőknek minden nap egy, a weboldalon közzétett cikk kapcsán kellett megválaszolniuk három kérdést. Akik mindhárom kérdésre helyesen válaszoltak, naponta 1 pontot szerezhettek. Azok a versenyzők, akik a játék ideje alatt legalább 20 pontot szereztek, részt vehettek a fődíjsorsoláson. A játék végi fődíj nem más, mint megyénként nettó 1 millió forint, amit a szerencsések banki utalással kapnak meg. Baranyában a 27 éves Vajdics Anita nyerte meg az összeget. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!