Segítő jobb

2022.05.11. 08:52

Jótékonysági bált szerveztek Beremenden

Jótékonysági bált szervezett a Délpont Egyesület az ukrán menekültek megsegítésére.

Zs. K.

A horvát határ melletti község, Beremend lakói éltek már meg hasonló helyzetet, így a szervező egyesület rengeteg segítséget kapott a célja megvalósításához. A Beremendi Rendezvényteremben tartott bálon a zenész, Petrovics Sándor jótékonyságból zenélt, emellett a tombolára szinte minden helyi vállalkozó ajánlott fel valamit. A helyi önkormányzat és a nyugdíjasklub szintén támogatta a kezdeményezést. 

A bál bevételét a menekültek megsegítésére gyűjtötte az egyesület, amelynek vezetősége felvette a kapcsolatot az Ökumenikus Segélyszervezettel. Ők elmondták, mi az, amire szükség van, és mit vásároljanak az összegyűlt összegből. Bosnyák Zoltán Lyubinkó, a Délpont Egyesület elnöke, valamint Halászné Szender Ildikó titkár elvitték a beszerzett dolgokat a budapesti BOK csarnokba, ahol nemcsak az adományokat adták át, hanem önkéntes munkájukkal is részt vettek a menekültek ellátásában.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában