Torlódás várható az Árkádnál

2022.08.17. 17:00

Lezárnak egy-egy sávot a legforgalmasabb pécsi csomópontban

Gázvezeték javítást végez az E.ON Pécsett, az Alsómalom utcában, a 6-os és 58-as főút kereszteződésében az Árkád bevásárlóközpont mellett. Az érintett szakaszon torlódás várható.

bama.hu (forrás: eon)

Az augusztus 8-án indult munkálatok következő fázisában a forgalmi rend módosítása szükséges, augusztus 18. és augusztus 25. között a jelzőlámpás kereszteződésbe érkezőknek minden irányból számítaniuk kell egyes sávok megszüntetésére, illetve a sávok módosítására - áll a szolgáltató közleményében.

 

 

Ebben az időszakban a Somogyi Béla utcába csak az 58-as főút felől érkezők hajthatnak be, erre a 6-os főút felől érkezőknek nem lesz lehetőségük. A Szigetvár felől Budapest irányába tartó autósoknak számítaniuk kell rá, hogy a 6-os főút ezen szakaszán egy sáv áll majd rendelkezésükre.

A munkálatok a menetrend szerinti autóbusz közlekedést nem érintik, ugyanakkor a gyalog közlekedőknek az Alsómalom utcai autóbusz-megálló és az autóbusz-pályaudvar közötti gyalogátkelőhelyen időszakos korlátozásokra kell számítaniuk.

Ezt követően, az augusztus 29-i héten kerül sor a burkolat végleges helyreállítására, az eredeti állapotnak megfelelően, ezekben a napokban a forgalmi rend is változhat a munkálatok előrehaladtával, kérik az autósok fokozott figyelmét.

A munkálatok teljes körű befejezése a szeptember 1-i iskolakezdésig megtörténik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!