Fizetni fognak

2022.09.20. 16:31

Elviszik a magukra hagyott autókat Siklóson

Zs. K.

Forrás: Siklósi Önkormányzat

Sok problémát okoznak a közterületeken illegálisan elhelyezett, forgalomból kivont autók Siklóson. Nehezítik a közlekedést, foglalják a parkolóhelyeket. A megoldás érdekében önkormányzat szerződést kötött egy vállalkozóval, és a szükséges eljárásokat követően az elhagyott gépjárműveket elszállíttatja. Eddig egyetlen autó esetében kellett intézkedni, amelyet a Szolgáltatóház mögött hagyott a tulajdonosa.

Forrás: Siklósi Önkormányzat

Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy ha üzemképtelen, forgalmi rendszám nélküli, vagy balesetben megrongálódott gépjárművet látnak elhelyezve a városban, értesítsék a közterület-felügyeletet, vagy a [email protected] e-mail-címre küldjenek bejelentést. A hosszú hónapokra magára hagyott autókra a közterület-felügyelők értesítőt tesznek, illetve több módon is próbálják elérni az illetőt. Amennyiben nem járnak sikerrel, a jogszabályban meghatározottak szerint eljárva elszállítják a közterületről a gépjárművet, amelyet azután a tulajdonos a járulékos költségek megfizetése ellenében kaphat vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!