Kerülni kell!

2022.09.20. 10:42

Várhatóan egy hétre lezárják Pécsen a Bajcsy-Zsilinszky utca 6-os számú főút és Rákóczi út közötti szakaszát

Zs. J.

Illusztráció.

Fotó: Fehér Gábor

Szeptember 21-étől gázelosztó vezeték javítást végez az E.ON Pécsett, a Bajcsy Zsilinszky utca – Nagy Lajos király utcai kereszteződésnél. A munkák miatt az Árkád nyugati bejárata és a Centrum Parkoló között felbontják a Bajcsy Zsilinszky utcát, emiatt az alábbi változások lépnek érvénybe.

A Bajcsy Zsilinszky utca zsákutca lesz a Rákóczi utca felől, az érintett szakaszra a Nagy Lajos király utca felől sem lehet majd behajtani. A gyalogos forgalmat a Bajcsy Zsilinszky utca keleti oldalán, az Árkád előtti járdára terelik.

A munkálatok a menetrend szerinti autóbusz-közlekedést is érintik

A Tüke Busz Zrt. arról tájékoztatott, hogy szeptember 21-én 9.00 órától várhatóan egy hét időtartamra lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utca 6-os számú főút és Rákóczi út közötti szakaszát.

A társaság 4, 4Y, 104, 104A, 104E, 104P, 13, 13E, 13Y, 15, 33, és 913-as járatai a „Vásárcsarnok” elnevezésű megállóig eredeti, majd a Nagy Lajos király útja – Szabadság utca – Rákóczi út terelőútvonalon közlekednek.

A 30, 103, 130, és 109E jelzésű autóbuszok a „Vásárcsarnok” elnevezésű megállóig eredeti, majd a Nagy Lajos király útja – Alsómalom utca – Rákóczi út terelőútvonalon közlekednek.

Megálló a terelőútvonalon: „Árkád” elnevezésű, Uránváros irányú megálló.

A munkálatok szeptember 21-én, szerda reggel 9 órakor kezdődnek és várhatóan szeptember 30-án, pénteken 15 órakor fejeződnek be.

Az útburkolatot újraaszfaltozva adják át a forgalomnak a helyreállítást végzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában