Vonatozók, figyelem!

2023.03.29. 09:21

Felsővezeték-szakadás okozza a késéseket Budapest-Pécs vonalon

Nem a legjobban indult a nap Magyar Államvasutaknál. A Déli pályaudvar és Kelenföld között felsővezeték-szakadás miatt egy vágányon szünetel a vonatforgalom, a Dombóvár Komló vonalon busz jár.

Zs. J.

Fotó: Huszár Márk

A MÁVINFORM közlése szerint a Déli pályaudvar és Kelenföld között felsővezeték-szakadás történt, emiatt egy vágányon szünetel a forgalom. A lezárás miatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa és a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalakon 15-30, esetenként 30-60 perccel nőhet a menetidő.

A MÁVINFORM azt is közölte, hogy a Dombóvárról Komlóra 9.01-kor és a Komlóról Dombóvárra 11.01-kor induló személyvonat (38612, 38615) helyett pótlóbusz közlekedik.

A harmadik MÁVINFORM közlemény a MÁV applikációjára tér ki. Mint írták, a MÁV applikáció átmenetileg nem lehet jegyet váltani. A vasúti menetjegyeket a pénztárakban, a vonatok fedélzetén, a jegykiadó automatáknál, valamint az Elvirán vásárolhatják meg. A szakemberek dolgoznak a hiba kijavításán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában