Jó ügyért eddzenek

2023.04.02. 09:48

Nem csak megizzaszthatjuk magunkat, hanem adományozhatunk is

Adománygyűjtő családi edzést szervez a Fitnexx edzőterem április 2-án délelőtt 10 és 12 óra között.

Cz. E.

Fotó: Pezzetta Umberto

A Fitnexx már második alkalommal szervez ruha, cipő, játék és tartós élelmiszer gyűjtést a Pécsi Heti Betevő Egyesületnek, de mellettük most az Élményemelő Ifjúsági Egyesületnek és az Ormánsági Kultúrmissziónak is gyűjtenek.  

A gyűjtést most egy közös vasárnapi edzéssel kapcsolták össze, amelynek keretében a Fitnexx oktatóival próbálhatók ki különböző mozgásformák. Tíz órától részt vehetnek az érdeklődők alakformáló edzésen Solt Edittel és Vidák Annával, köredzésen Mintál Csabával, Fit Jumps-on Horváth Szandrával és Pandur Katával. Tizenegy órától pedig gerinctréningre lesz lehetőség Mártai Kornélia gyógytornásszal, és BodyArtra Kovács Kittivel.  

Az edzésprogramokat úgy állították össze a szervezők, hogy az egész család együtt tudjon mozogni egy időben, mindenki a neki tetsző óratípuson.  

Az egyesületek számára alábbi adományok ajánlhatók fel: gyerekruhák és cipők (30-35-ös méretek), játékok, sportszerek, iskolaszerek, tartós élelmiszerek, ágyneműk, törölközők, gyerek fürdőruhák, papucsok, és minden más, amit hajléktalan felnőttek hasznosíthatnak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!