Remek hangulat várja a látogatókat

2023.05.28. 14:20

Még nem késő elindulni Palkonyára, kiváló programokkal várja a vendégeket a Pünkösdi Nyitott Pincék

Javában zajlik a hagyományos Pünkösdi Nyitott Pincék Palkonyán, melyre ismét több ezren érkeztek.

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

Az idei esztendőben is két napos eseményt szerveztek a bor és a gasztronómia szerelmeseinek, ráadásul idén még több kulturális programmal gazdagították a hétvégét. Szombaton hangolódás, nyitott pincék és gasztro műhelyek fogadták a látogatókat, ma (vasárnap) pedig újra a régi palkonyai pünkösdöket megidéző nagyszabású Pünkösdi Nyitott Pincék Fesztivál hangulatát idézik fel, hiszen már reggeltől kulturális-, gasztronómiai-, és családi programok, nyitott pinceajtók várták a vendégeket. Aki kedvet kapott rá, most is bátran elindulhat, hiszen este is szuper koncertek, és utcabál szórakoztat.

A Pünkösdi Nyitott Pincék részletes programjáról a „Pünkösdi nyitott pincék Palkonya (hivatalos)” facebook oldalon, vagy a palkonya.hu honlapon informálódhatnak az érdeklődők. 

Az idei évben először a hétvége mindkét napjára lezárták a település utcáját. Pécs irányából a palkonyai játszótértől, Villány irányából: a Palkonya település táblától. A terelő út Vokány-Nagyharsány felé biztosított. Parkolni a Pécs felől érkezők a játszótér mögött a focipályánál, a Villány felől érkezők pedig a halastavak melletti úton tudnak. Érdemes a vonatközlekedést is fontolóra venni, hiszen Pécsről és Palkonyára 14:50, 15:36, 16:50, 18:50, 20:50
Palkonyáról Pécsre pedig 16:30, 18:30, 20:30, 22:04-kor indulnak a járatok.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!