Jótékonykodik a Nőegylet

2023.06.04. 07:50

Százharminc rászoruló gyermek étkeztetését segítik

Sétával, kocogással vagy gyaloglással is támogathatjuk a nehéz sorsú pécsi gyermekek iskolai érkeztetését június 4-én délelőtt 9 órától a Tüskésréten.

Cz. E.

A kép illusztráció

A Pécsi Jótékonysági Nőegylet szervezésében valósul meg az első Jótékonysági Futás és Családi Nap. A futáson való részvétel minimum adományozási értéke háromezer forint.  

Az eseményen összegyűjtött adományokat a ‘…nekem nincs ebédem…’ nevű programjában részt vevő 130 rászoruló pécsi gyerek iskolai étkeztetésére fogja fordítani a szervező egyesület.

A sport mellett számos programmal készülnek a szervezők: közös bemelegítés és nyújtás, légvár és csillám tetoválás készítés, Mancs Ranch állatsimogató, rendőrségi KRESZ park gyerekeknek, Danc Show Tánccsoport bemutatója manó, gyermek és junior korosztályban, tombola és még a Rádió1 is kitelepül a rendezvényre.  

Az eseményre való belépés ingyenes, viszont a futáson való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet előzetesen is meg lehet tenni. További információt a rendezvény Facebook-eseményénél olvashatnak: https://www.facebook.com/events/1222321488646877

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!