Zászlók, esernyők

2023.09.23. 17:43

Az esőben is felvonultak a 3. Pécs Pride résztvevői

Szivárványszínű zászlókkal és esernyőkkel a kézben indult el a harmadik Pécs Pride, az időjárás ugyanis borongós, záporokkal tarkított volt.

Bama.hu

A résztvevők a tettyei romoknál gyülekeztek, majd szemerkélő esőben indultak el a több állomásból álló útvonalon. A Kétfarkú Kutya Párt transzparensei is megjelentek. A vonulást táncos, zenés kitérők kísérték, az elhangzó slágerek között retro dallamok, illetve kortárs előadók is megszólaltak.

A Diverse Youth Network szervezésében megvalósuló esemény résztvevői délután négy óra tájban értek a 48-as térre, ahol egy mérsékelt létszámú csoport békés körülmények között hallgatott meg néhány beszédet és zeneszámot.

Az eseményhez kapcsolódott volna anonim, illetve térítésmentes HIV és szifilisz gyorstesztelés is az Altalap Alternatíva Alapítvány szervezésében, ám ez az esemény közösségi felületén közzétett információk alapján technikai okokból elmaradt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!