Párkapcsolati vígjáték

2023.09.13. 11:00

Téves nukleáris riasztás történt a szigeten

Egy érdekes francia vígjátékot is vetít szeptember 13-án a pécsi Apolló Mozi délután 7 órai kezdéssel. A film címe Hawaii, aminek története nekem kicsit hasonlít a Teljese idegenek című olasz vígjátékra. Persze, nem teljesen ugyanaz, de itt is titkok állnak a középpontban.

Czeczon Enikő

Forrás: Apolló Mozi Pécs

Nukleáris rakétariadót fújnak Hawaii szigetén, és az éppen nyaralásukat ott töltő turisták és a helyi lakosok is rémülten várják a világvégét. Egy francia baráti társaság is ekkor tartózkodik az államban, akik meg vannak győződve arról, hogy meg fognak halni, ezért az utolsónak hitt pillanatokban olyan titkokat mondanak el egymásnak, amit soha nem mertek volna bevallani még maguknak sem. De a riasztásról kiderül, hogy téves volt, így már késő visszavonni az elhangzottakat, a felfedett titkokkal még egy hetet kell egymás társaságban tartózkodniuk. A barátokat szétzúzza a sok titok és párkapcsolatikomikumok elé állítja őket.

A történet félig igaz, hiszen 2018-ban valóban történt egy téves riasztás egy nukleáris rakétatámadásról a szigeten. A rendező és egyben forgatókönyvíró, Melissa Drigeard ezt a helyzetet vette alapul párkapcsolati vígjátékához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!