Sokaság a temetőnél

2023.10.30. 08:40

Érdemes lesz elkerülni Pécsen a Tüzér utcát

Burkolathelyreállítás zajlik majd az Athinay úton a Lovarda utca környezetében október 30-ától november 3-áig. További útlezárások Baranyában.

Zsigmond József

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Czinege Melinda

Pécsen október 30-án a burkolat marása történik, nemcsak a vezetékfektetéssel érintett szakaszon, hanem a Tüzér utcai csomópont irányába is, ezért időszakosan nem lehet kihajtani az Athinay útról a Tüzér utca felé. November 3-án, pénteken a kopóréteg aszfaltozása idején, 9 óra és 16 óra között szintén nem lehet Athinay útról a Tüzér utcára kanyarodni, ezért a belváros irányából Egyetemvárost vagy a Petőfi utcán vagy a Madách Imre utcán keresztül célszerű megközelíteni. A forgalomkorlátozás az útszakaszon a burkolati jelek festését követően, várhatóan november 4-én megszűnik.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgynél, a 121-es és a 122-es km között új csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Hidas térségében a 163-as km-nél építési munka miatt a fél útpályát lezárták. Pécsett, a 199-es km-nél csatornáznak, mindkét oldalon lezárták a belső sávot.

Az 58-as főúton, Pécs Kertvárosában a temetőnél a halottak napja/mindenszentek miatt megnövekedett temetői látogatottság kiszolgálása érdekében, a 3-as km után egy 500 méteres szakaszon a belváros irányába tartó oldalon, a külső sávon ideiglenesen parkolót alakítottak ki, így csak egy sáv autózható.

Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!