Családi kikapcsolódás

2023.10.08. 10:00

Kiskutyák a gonosz ellen. Igazi szuperhősök

A gyerekek körében nagyon népszerű a Mancs őrjárat című animációs mese, amelyből idén készült egy film is, amit a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetíteni fog október 8-án.

Czeczon Enikő

Fotó: bbernard

Egy varázslatos meteor zuhan Kalandvárosba, amely a Mancs őrjárat kutyusainak szupererőt ad, így szuperkutyák lesznek belőlük. Skye-nak, a csapat legkisebb tagjának ez az új erő egy valóra vált álom, de rosszra fordulnak a dolgok: a kutyusok ősellensége, Humdinger kiszabadul a börtönből, és összefog Victoria Vance-szel, a meteormániás őrölt tudóssal. Kettőjük célja, hogy ellopják a szupererőt, és szupergonosszá változtassák magukat. A szuperkutyáknak meg kell állítaniuk őket, amíg nem késő, és Skye-nak meg kell tanulnia, hogy néha a legkisebb kutyus számít a legtöbbet.  

A kedves kutyás alkotást a pécsi Cinema City magyar szinkronnal öt alkalommal – 10:30; 12:30; 14:30; 16:30; 18:30 –, míg eredeti hanggal, felirat nélkül kétszer – 12:00; 15:15 – vetíti. Az Uránia Mozi egy alkalommal – 13:30 - tűzi műsorra a szuperkutyák kalandját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!