Nyugodtan indulhatunk

2023.11.20. 08:40

Baranyában most nem kell különösebben idegeskedni

A szokásos hétfői kapkodás és könnyű őrületet leszámítva nyugodtnak tűnik a nap – kivéve, ha az ország másik fele az úticélunk.

Bama.hu

Az Útinform beszámolója szerint Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják, a 14-es km-nél a külső és a gyorsító sávot lezárták. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térségében baleset történt. A 24-es km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani, a torlódás közel 8 km-es, már az M5-ös autópálya csomópontjáig elér. Az M51-es autóútról és az 51-es főútról csak jelentős menetidőnövekedéssel lehet az M0-s autóútra felhajtani.

Kisebb munkálatok miatt azért Baranyában is kell számítani lassú haladásra, torlódásra. Az 57-es úton, a 36-os kilométerkőnel csomópont építés zajlik, Az 58-ason, Harkány felé, Pogány magasságában csatornát építenek, a szalántai lezárásról már beszámolnunk sem kell, annyira régóta tart, a 6-oson, a bicsérdi elágazónál kátyuznak, a Magyarszéket Bodolyabérrel összekötő úton pedig mindkét oldalon kaszálnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!