Guruló Télapók

2023.11.28. 12:30

Idén is beveszik Pécset a motoros Mikulások

A Mikulásnak öltözött Dél-Dunántúli Motoros Egyesület tagjai a hagyományokhoz híven idén is végiggurulnak a városon. December 3-án Pécs több pontján – Budai vámi parkoló, Pécsbánya, Pécs Pláza, Széchenyi tér – megállnak a motorosok, hogy találkozzanak a gyerekekkel, és mosolyt csaljanak arcaikra.

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

A motorosok a Budai Vámnál lévő Tesco áruháznál találkoznak 10 óra 30 perctől, és 11 órakor indulnak gurulásukra. A további menet pedig a következőképpen alakul: 11 óra 15 és 11 óra 40 között Pécsbányán, 12 óra és 12 óra 30 között a Pécs Plázánál, 12 óra 45 és 13 óra között pedig a Széchenyi téren gyűlnek össze a motoros Mikulások, majd útjukat a Kozármisleny Élet-esély Autistákat Segítő Egyesület felé veszik.

Aki már vett részt ilyen guruláson, az már tudja, hogy ez nem csak felvonulásról szól, hanem ajándékok gyűjtéséről is, amelyet rászoruló családoknak, intézményeknek juttatnak el, hogy sok olyan gyereknek is legyen a karácsonyfa alatt ajándék, ahová talán nem mindig jut el a Télapó.

Az egyesület játékokat, édességeket, sportszereket és minden olyan ajándékot várnak, aminek örülnek a gyerekek, de kérik, hogy csak olyan dolgot adományozzanak, amit még lehet használni.

Az ajándékokat Pécsen a MOTOBOX Motoros Áruházban, az ENDURO Motoroboltban és RED BARON-ban lehet leadni.

Az esemény csak a megfelelő időjárás függvényében lesz megtartva.

További információk a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület Facebook-oldalán és a gurulás eseményénél találhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!