Útinfó

2023.11.29. 08:40

Több akadályba is ütközhetünk a 6-os főúton

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Vémi Zoltán

Útlezárások Baranyában és környékén

A 6-os főúton, Zengővárkony térségében, a 174-es km közelében megsüllyedt a padka, ezért a főváros felé tartók sávját leszűkítették, és jelentős sebességkorlátozást vezettek be.

A 6-os főúton, Bonyhád közelében a 159-es km-nél, napközben, ha az időjárás engedi, aszfaltoznak. A forgalmat a munkavégzés idejére táblákkal fogják irányítani.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Jók a látási viszonyok

A gyorsforgalmi utak burkolata a keleti országrészben valamint a nyugati határmentén sónedves. A fő- és mellékutak az ország jelentős részén a megelőző védekezés nyomán sónedvesek, de a csapadékkal érintett területeken vizesek, nedvesek.

Körültekintően kell közlekedni az M3-as autópályán, a Hajdúnánást elkerülő szakaszon, mert a 200-as km-nél a széliránytól függően füst lepheti el az autópályát, csökkentve a látótávolságot. Egyébként országszerte jók a látási viszonyok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!