Nyílnak az adventi ablakok

2023.11.07. 14:40

Ünnepi hangulatba öltöztetik a falut Szászváron

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is adventi ablakok díszítésére invitálja a Szent István Közösségi Ház a szászváriakat - az intézmény felhívása szerint online, telefonon, illetve személyesen is fogadják mindazok jelentkezését, akik szeretnének részt vállalni a kezdeményezésben.

Wald Kata

Szászvár, 2016. augusztus 20. A 600 millió forintos beruházásból felújított szászvári várkastély 2016. augusztus 20-án. A várat ezen a napon adták át a nagyközönségnek. MTI Fotó: Sóki Tamás

Fotó: Sóki Tamás

Aki csatlakoznának a települést ünnepi hangulatba öltöztető akcióhoz, választhatnak egy számot 1 és 24 között, majd az adott nap estéjétől egészen karácsonyig ragyoghat az ablakuk. 

A felhívás szerint fontos, hogy a dekorációban meg kell jelennie a kiválasztott számnak, ezen kívül az is lényeges, hogy a feldíszített ablak utcafrotra nézzen, hogy mindenki, aki elsétál előtte, megcsodálhassa. 

Akik pedig személyesen nem tudják megtekinteni a nap nap után sorra kinyíló ablakokat, azoknak se kell lemondaniuk az élményről: a Szent István Közösségi Ház a dekorációkról készült fotókat december 1-jéől 24-ig minden nap feltölti internetes közösségi oldalára, így online bárki gyönyörködhet a látványban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!