Különleges ünnepség

2023.12.03. 21:00

Közösségi összefogás: a Mikulás érkezik az egyszülős csöppségekhez

December 4-én, hétfő délután a pécsi egyszülős családokat látogatja meg a Mikulás, amelyet igazi közösségi összefogás tesz lehetővé.

Mohay Réka

– Már harmadik éve tartunk Mikulás ünnepséget a Pécsi Kulturális Központ Veress Endre utcai művelődési házában. A műsort, mint a korábbi években is a Pécsi Nyitott Színházi Műhely adja. Idén annyiban lesz ez más, hogy kifejezetten nekünk készítették. Kérésünkre interaktív (a vállalkozó gyerekek bevonásával) Mikulás váró vers, ének és mese előadás lesz – számolt be Bolf Jutka, az Egyedülálló Szülők Klubja-Pécs klubvezetője a hétfőn 17 órakor kezdődő, az előzetes regisztrációk alapján teltházasnak ígérkező eseményről.

– Egyesületünk 35 gyermeket ajándékoz meg az idén egy-egy Mikulás csomaggal. Ezekre a csomagokra a Makai úti TESCO-ba adtuk be a pályázatunkat, s pár napon belül kaptuk is az értesítést, mehetünk a csomagokért 

– tette hozzá a klubvezető.

Elmondta, emellett egy ügyvédi iroda is megajándékozta a csapatukat, így az egyszülős családok ünneplése idén igazi közösségi összefogásnak köszönhetően valósulhat meg. 

Ezt követően december 15-ére karácsonyi, december 29-ére pedig évzáró ünnepséget terveznek a szervezők annak érdekében, hogy minden gyermek és szüleik ünnepi időszaka élményekben gazdagon telhessen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!