Cirkuszban is jártak

2023.12.29. 13:40

Lézerharcban is részük volt a táborozóknak

Az Erzsébet-karácsony 2016 óta minden évben kulturális és szórakoztató programokkal várja a gyermekeket az adventi időszakban, a zánkai Erzsébet-táborban.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A Villányi Általános Iskolából idén ismét az 5. osztályos tanulók vehettek részt a 3 napos táborozáson. A 22 tanuló mellett 2 kísérő utazott el a gyerekekkel. A hosszú vonatozás után először a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorát nézték meg a tanulók, amely után este az ünnepi hangulatúvá varázsolt főtéren tölthettek el egy kis szabadidőt. Második nap sportvetélkedővel folytatódott a programsorozat, majd lézerharc következett. 

Délután különböző szabadprogramok közül választhattak a gyerekek, illetve az esti Krisz Rudi koncertre készülhettek. A koncert alatt egy meglepetés is várt rájuk, hiszen karácsonyi csomagokat is kaptak. Utolsó nap már csak az egész napos utazás volt hátra, amely alatt a gyerekek az élményeiket beszélhették át egymás között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!