Tenkes Csárda

2023.12.17. 21:45

Minden pályázó jutalmat vehetett át

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Koczka Kornélia

Hatodik évben rendezte meg a Tenkes Csárda a Karácsonyi Kézműves Pályázatát, melynek célja, illetve küldetése, hogy ünnepek előtt egymás mellé ültesse a szülőket és a gyermekeket, kézműves tevékenységekre sarkallva őket. Az együtt munkálkodás nagyban erősítheti a gyermekben a családi összetartozás érzését, mindemellett lehetőség nyílik a hagyományteremtésre is, hiszen van olyan család, aki minden évben pályázik. Nem mellesleg a Tenkes Csárda nem titkolt szándéka volt az esemény meghirdetésekor, hogy – még ha csak pár órára is – alternatívát nyújtson időtöltés tekintetében az elektronikus eszközökkel szemben.

Fotó: Koczka Kornélia

Az eredményhirdetésre a siklósi várban, a vasárnapi Adventi Sokadalom részeként került sor. Mint minden évben, ezúttal is minden pályázót (összesen 40 alkotót) megjutalmaztak. Értékes különdíjakat is kiosztottak: hárman az Aranycipó, hárman a Magnus Aircraft Zrt. ajándékait, négyen pedig a Tenkes Csárda különdíját és a Harkányi Gyógyfürdő családi belépőjegyeit kapták, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. eozin ajándéktárgyait pedig három szülő vehette át, mert náluk a beérkezett munka alapján a ráfordított idő mennyisége is érzékelhető volt. 

Fotó: Koczka Kornélia
Fotó: Koczka Kornélia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!