Advent

2023.12.09. 21:45

Szívet és lelket világosít a kiadvány

Az adventi várakozásban való elmélyülést segítő füzetet állított össze a Pécsi Katolikus Egyetemi Lelkészség (PEKEL) – a Világosító címet viselő, 18–35 éveseket megszólító, de az idősebb korosztály számára is hasznosan forgatható kiadvány nyomtatott formában, korlátozott számban elérhető az egyházmegye templomaiban, illetve digitálisan a Pécsi egyházmegye honlapjáról is letölthető.

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

– A 35 oldalas füzetben grafikai jelek igazítják útba az olvasót a napi szentmise szentírási szakaszai, egyházmegyénk lelkipásztorainak továbbgondolásra késztető gondolatai és a napi imádságok között, hogy a betlehemi csillag fényében találjunk rá Istenre, emberi életünk igaz valóságára – emelte ki a Pécsi egyházmegye. 

– Az olvasókat Felföldi László pécsi megyés püspök is köszönti a Világosító lapjain, aki örömteli várakozással tekint a PEKEL első adventi kiadványára, amely a nevében hordozva küldetését, világosítani jött szívet-lelket, fényt gyújtani a várakozás sötétjében – tették hozzá. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!