Tanulhattak

2024.01.28. 18:30

A munkahelyi stresszről tartottak továbbképzést a kórházban

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számolt be arról, hogy „A stressz és kezelési lehetőségei” témában kétnapos szakmacsoportos továbbképzést tartottak az intézményben, melyet a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara szervezett.

Bama.hu

A kemma.hu írta meg, hogy a rendezvény első napján a mintegy hetven regisztrált hallgató elméleti előadásokon vett részt Tatabányán. Péntek délelőtt relaxációs technikák elsajátítására volt lehetőség, kora délután jogi ismeretek oktatás volt, ezt követően BLS szintű reanimációs gyakorlatot végeztek a résztvevők, végezetül tesztírással zárult a két nap. 

Mint írták, a kórház évente több alkalommal szervez képzéseket nemcsak saját dolgozóinak, hanem a SZAFTEX rendszerben regisztrált más városokból, más egészségügyi intézményekből érkezők számára is. Az előadók és a gyakorlatvezetők szintén munkatársaink közül kerültek ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!