Interaktív játékok

2024.01.17. 12:00

Csak úgy záporoztak a kérdések a PTE standjánál

Huszonnegyedik alkalommal tartották meg Budapesten a Hungexpo épületében az EDUCATION Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelyen a Pécsi Tudományegyetem is képviseltette magát január 11. és 13. között.

Czeczon Enikő

Fotó: Tom Werner

Az UnivPécs magazin beszámolója szerint a PTE standjánál szuper hangulat uralkodott, rengetegen voltak kíváncsiak az egyetem nyújtotta képzésekre, és sokan fordultak hozzájuk kérdésekkel.

A háromnapos rendezvényen a PTE mind a 10 kara képviseltette magát az, és más egységei is bemutatkoztak a felsőoktatási intézménynek. A karokon kívül jelen volt az EHÖK és a Támogatói Szolgálat is az eseményen, valamint grafológiai tanácsadást is igénybe vehettek az érdeklődők. És a a PTE rektora, dr. Miseta Attila és Lengvárszky Attila oktatási igazgató is kilátogatott a szakkiállításra.

Az egyetem standjánál lehetőség volt interaktív játékokban részt venni, valamint PTE Brass Band és Cheerleading bemutatóval is készült a PTE, akik hatalmas hangulatot teremtettek.

A beszámoló szerint a rendezvényen több mint 100 PTE-s képviselte lelkesen az egyetemet, és látta el hasznos információkkal az érdeklődőket. A leggyakoribb kérdések a felvételi pontszámítás, a kollégiumok és az ösztöndíjak témakörébe tartozott.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!