Útinfó

2024.02.21. 08:40

Forgalomkorlátozásra kell számítani szerdán az Alkony utcában

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata Közép- és Dél-Dunántúlon, valamint az esővel érintett területeken vizes, nedves vagy helyenként sónedves. A látási viszonyok mindenütt jók.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: F Armstrong Photography

Útlezárások Baranyában 

Az 57-es főúton, Pécsett, a 39-es km-nél csatornáznak. Mindkét oldalon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén, a 13-as km-nél csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A Biokom február 21-én szerdán végzi a platánfák metszését a pécsi Alkony utcában. A munkálatok miatt az Alkony utcában rövid szakaszos félpályás lezárásokra lehet számítani. 

„Annak érdekében, hogy a legkevesebb fennakadást okozzuk, munkatársaink a reggeli csúcsforgalom után és a délutáni csúcsforgalom előtt fognak dolgozni. Az Alkony utca és a Tüzér utca kereszteződésében lévő fa metszését – az arra közlekedők biztonsága érdekében, csak teljes útlezárás mellett tudják végezni a kollégák. Erre aznap várhatón 12:00 és 13:30 között kerül sor.” – írják a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!