Érdemes kerülni

2024.02.27. 13:40

Szerdától teljes szélességében lezárják a Nagy Imre út egy szakaszát

Megkezdődik az állami beruházáshoz kapcsolódó útburkolat-helyreállítás a Nagy Imre úton – számolt be róla a Biokom.

Bama.hu

Fotó: Löffler Péter

Mint írják, a Nagy Imre úton 2023. augusztusában kezdődtek el a „Pécs és térsége szennyvízelvezetésének fejlesztése, csatornahálózatának bővítése Pécsett” elnevezésű víziközmű-fejlesztés részeként a vezetékfektetési munkák. A Nagy Imre úton november elejétől a Keszüi úttól délre, egy irányba megindulhatott forgalom az útpálya nyugati oldalán. A keleti oldalon a bekötővezetékek építése zajlott a tél folyamán napjainkig.

Ezúttal a burkolat végleges helyreállítása kezdődik el, ezért 2024. február 28-án, szerdán reggel 7 órától teljes szélességben lezárják a Nagy Imre út Keszüi út és Anikó utca közötti szakaszát. A lezárás ideje alatt a Megyeri útról dél felé tartó forgalom vagy a Keszüi úton keresztül vagy az 57-es úton tudja megközelíteni Kertvárost. A jelenlegi forgalomkorlátozás nem érinti az Anikó utca és a Maléter Pál út közötti szakaszt, ahol nem változik majd a jelenlegi forgalmi rend.

A lezárás várhatóan 2024. március 14-éig tart, amikor az útszakasz megnyitását követően az autóbuszok is visszatérhetnek a Nagy Imre útra, egyelőre egy irányba, a Keszüi úttól dél felé. A gépjárműforgalom számára viszont mindkét irányba újra járható lesz a Nagy Imre út az Anikó utca és a Keszüi út között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!