Népszerű program

2024.02.24. 11:02

Tovább folytatódik a szabadegyetem a Magtárban

Wald Kata

Fotó: Robert Loosz

Idén is folytatódik a Pécsi Egyházmegye korábbi években népszerű szabadegyetemi előadás-sorozata. - A tavaszi és az őszi szemeszterben is három-három alkalommal várják az érdeklődőket neves egyházi és világi előadók Pécsett, a Magtár Látogatóközpontban - adta hírül a Pécsi Egyházmegye.

Tájékoztatásuk szerint idén Szent Pál apostol korintusi levelének tanítása tükrében vizsgálják a rendezvénysorozat előadói az Egyháznak, mint krisztusi közösségnek a meghívó, befogadó és megtartó szerepét.

A tavaszi szemeszter első előadását február 28-án Dr. Görföl Tibor teológus, egyetemi oktató tartja. Ezt követően április 10-én dr. Udvardy György veszprémi érsek előadásával folytatódik a szabadegyetemi programsorozat, majd a félévet május 8-án dr. Martos Levente Balázs esztergom-budapesti segédpüspök előadása zárja. 
A szabadegyetemi rendezvények látogatása ingyenes, a program minden alkalommal 18 órakor kezdődik, és a helyszín mindig a Magtár Látogatóközpont. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!