Díszoklevél

2024.02.06. 15:40

Várják a PTE veteránjait: március végig leadható a kérelem

Czeczon Enikő

Fotó: Maurizio Fabbroni

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben ötven, hatvan, hatvanöt, hetven vagy hetvenöt éve diplomát szerzett jogász, közgazdász, műszaki végzettségű és pedagógus egykori hallgatók díszoklevél iránti kérelmét várja a felsőoktatási intézmény 2024. március 31-ig.  

A kérvényt leadni a Pécsi Tudományegyetem Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóság Alumni és Vállalati Kapcsolatok Irodájában 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. lehet Zóka Gréta alumni munkatárs részére. Az adatlap kitöltésére lehetőség van online is, az alumni.pte.hu oldalon vagy ugyanitt letölthető a kérvény a szolgáltatásaink/díszoklevél-igénylés menüpont alatt.  

Jelentkezéseket és további információkat kizárólag a disz­[email protected] e-mail-címen fogadnak és adnak. A határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módjukban elfogadni.  

Az ünnepség várható időpontjában változás állt be. Június helyett májusban tartják a díszoklevél átadó rendezvényt, pontosabban 2024. május 25.-én. A helyszín a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Dr. Romhányi György Aulája  Pécs, Szigeti út 12. ad otthont. A rendezvény dátumáról a jelentkezési határidő letelte után ad az intézmény bővebb tájékoztatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!