Munkatársak jelentkezését várják

2024.03.01. 15:40

Családi bölcsőde jön létre Szabadszentkirályon

Szabadszentkirály önkormányzata tette közzé közösségi oldalán, miszerint már a 2023-as évben egyeztetés indult el Szabadszentkirály Önkormányzattal, illetve a térségi önkormányzatokkal, Gerde, Pécsbagota és Velény települések Polgármestereivel a kisgyermekek napközbeni ellátását biztosító Családi Bölcsőde létrehozását illetően.

Mohay Réka

Fotó: Lourdes Balduque

– Az igények felmérése, majd ezt követően a tervek, előkészületek eredményeképpen, 2024. márciusában megtörténik a Babóca Családi Bölcsőde működési engedélyének beadása, a Pécsi Többcélú Agglomerációs Társulás, mint a PKSZAK intézményének fenntartója részéről

 – olvasható a település közleményében.

A bölcsőde nyitása az engedélyek megszerzését követően történhet, amelynek várható időpontja 2024. áprilisa. 

A 7 fős családi bölcsőde Szabadszentkirály Óvodán belül (7951 Szabadszentkirály, Ady E. u. 37/A. szám alatt) kap helyet. Az intézménybe 20 hetes kortól 3 éves korig várják a gyermekeket, reggel 7.30-tól 16.30-ig. 

A családi Bölcsőde megnyitásához leendő munkatársak jelentkezését várják. A jelentkezési feltételek a következők:

Elvárt végzettség/képesítés:

  • Családi Bölcsődei szolgáltatást nyújtó tanúsítvány, illetve középfokú vagy felsőfokú kisgyermeknevelői végzettség/szakképesítés 

Előnyt jelent: 

  • szakmai tapasztalat
  • személyes kompetenciák: együttműködés, elkötelezettség, megbízhatóság

Fényképpel ellátott szakmai önéletrajz benyújtásának határideje: 2024. 03. 05. Elektronikusan: [email protected] 

Bővebb információ személyesen: Pécs, Rákóczi u. 1. szám alatt 8-tól 16 óráig, Vitéz Nikoletta Családi Bölcsőde hálózat koordinátoránál. 

További elérhetőségek: 06 72/516-312, 06 30/570-8239.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!