Jubileumok

2024.03.10. 12:00

Egykori hallgatók megkereséseire számítanak

Czeczon Enikő

A Pécsi Tudományegyetemen vagy jogelőd intézményeiben ötven, hatvan, hatvanöt, hetven vagy hetvenöt éve diplomát szerzett jogász, közgazdász, műszaki végzettségű és pedagógus egykori hallgatók díszoklevél iránti kérelmét várja a felsőoktatási intézmény 2024. március 31-ig. 

A kérvényt leadni a Pécsi Tudományegyetem Rektori Kabinet Kapcsolati Igazgatóság Alumni és Vállalati Kapcsolatok Irodájában – 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. – lehet Zóka Gréta alumni munkatárs részére. Az adatlap kitöltésére lehetőség van online is, az alumni.pte.hu oldalon vagy ugyanitt letölthető a kérvény a szolgáltatásaink/díszoklevél-igénylés menüpont alatt. 

Jelentkezéseket és további információkat kizárólag a disz­[email protected] e-mail-címen fogadnak és adnak. A határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módjukban elfogadni. 

A különböző szakok díszokleveleinek ünnepségének időpontjai a következőképpen alakulnak: 
Május 25-én délelőtt 11 órakor a PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aulában a pedagógus végzettségűek vehetik át a díszokleveleket. Az okleveles jogászok díszoklevél ünnepségét szintén május 25-én tartják, viszont annak időpontja délelőtt 10 óra, helyszíne pedig a PTE KTK Dr. Halasy-Nagy József Aula. 
Június elsején délelőtt 10 órakor az Állam- és Jogtudományi Kar okleveles jogászai vehetik át a díszokleveleket a Dr. Halasy-Nagy József Aulában, míg a műszaki végzettségűek számára a Műszaki és Informatikai Kar aulájában június 22-én, szintén délelőtt 10 órakor tartják meg az ünnepséget. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!