Műsor is volt

2024.03.04. 17:31

Gálaebédet rendeztek Günzer Tamás tiszteletére

Gálaebédet rendezett a Magyar Bor Akadémia vasárnap Günzer Tamás tiszteletére. A Mariott Hotel báltermében megrendezett eseményen a villányi borásznak hivatalosan is átadták az év bortermelője díjat, hazánk legrangosabb borszakmai elismerését.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A díjat gondozó szervezet minden évben pazar gálaebéddel és elegáns programmal teszi emlékezetessé ezt a napot a vendégeknek és annak a borásznak, aki munkájával kiérdemelte a nagy elismerést jelentő címet. A 330 résztvevővel megtartott rendezvényen a vendégek élvezhették a korábbi „Év Bortermelője-cím nyerteseinek, valamint a díj döntős jelöltjeinek kiváló borait és pezsgőit is. „Az Év bortermelője 2023” díjat Koch Csaba, a Magyar Bor Akadémia elnöke adta át Günzer Tamásnak, illetve Bock József, a Villányi borvidék elnöke is köszöntötte a résztvevőket. 

Az ültetett gálaebéd öt fogását Günzer Tamás boraira komponálva, a korábbi évekhez hasonlóan a hazai gasztronómia kiemelkedő személyiségei készítették el. A színpadon kulturális műsorral is kedveskedtek a vendégeknek, Tóth Vera énekelt, és fiatal színész tanulók musical előadásokat adtak elő. 

A villányi borász elmondta, nagyon nagy megtiszteltetés volt számára a rendezvény, nagyon színvonalas volt a program, gyönyörű helyszínen. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!