Bejelentés

2024.03.01. 09:35

Hivatalos: idén is Polics József lesz a Fidesz polgármester-jelöltje Komlón

A Fidesz Komlói Szervezete bejelentette, hogy Komló jelenlegi polgármestere, Polics József idén is indul a város polgármesteri székéért.

Bama.hu

„A Fidesz Komlói Szervezete büszkén bejelenti, hogy 2024. februárjában 100%-os támogatással Polics Józsefet javasolta Komló polgármesteri tisztségére. A tegnapi napon az Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság is jóváhagyta és teljes mértékben egyetértett a Komlói Szervezet által tett javaslattal.

Polics József, elkötelezetten és lelkesen vállalta a polgármester-jelöltséget, azért, hogy Komló városa tovább fejlődhessen és prosperálhasson. A város érdekében végzett munkáját fontos folytatni, és a fejlődés irányába vezető úton kell maradni.

Az elmúlt öt év tapasztalatai egyértelműen mutatják, hogy a baloldali többségű városvezetés visszaveti a fejlődést és a fejlesztéseket. Ezért létfontosságú, hogy június 9-én minél többen a város érdekét tartsák szem előtt, és támogassák Polics Józsefet a további fejlődés és előrelépés érdekében.

A Fidesz Komlói Szervezete biztos abban, hogy Polics József vezetésével Komló tovább erősödhet, és a lakosság életminősége tovább javulhat. Az elkövetkező választásokon arra kérjük Komló város lakosságát, hogy támogassák Polics Józsefet, szavazzanak a folytatásra és álljanak a város fejlődése mellett.

A Fidesz Komlói Szervezete és Polics József köszöni a támogatást és az egyetértést, és együtt dolgozunk azért, hogy Komló továbbra is virágzó és fejlődő város maradhasson.

Fidesz Komlói Szervezete” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!