Támogatás

2024.03.08. 16:20

Húsvéti csomagot kaphatnak a családok Sellyén

Az adventkor átadott csomagok után most élelmiszercsomagot biztosítanak a sellyei lakosoknak a képviselő-testület döntése alapján a húsvét ünnepéhez kötődően is.

Tóth Viktória

Forrás: Shutterstock

Fotó: Monkey Business Images

A csomagra azok lehetnek jogosultak, akik csatolják rendszeres jövedelem esetén a 30 napnál nem régebbi havi jövedelemigazolást vagy nyugdíjszelvényt. Nem rendszeres jövedelem vagy vállalkozásból származó jövedelem esetén pedig az előző egy év havi átlagáról szóló igazolást. A támogatásra jogosult családonként egy fő, aki a városban lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, valamint életvitelszerűen a településen él. A családban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a szociális vetítési alap összegének 600 százalékát, 171 ezer forintot.

A kérelmek csak a megfelelő nyomtatványon kitöltve és a mellékletekkel együtt érvényesek. Március 1. és 14. között lehet benyújtani ezeket a Sellyei Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálatán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!