Tiltakozik a Fidesz

2024.03.18. 18:30

Péterffyék függesszék fel a pécsi közvagyon fosztogatását!

A baloldali városvezetés, Péterffy Attilával az élen, függessze fel a pécsi közvagyon fosztogatását, legalább a választásokig! - követeli közleményben a FIDESZ Pécsi Képviselőcsoportja.

Bama.hu

Fotó: Löffler Péter

Pécs jelenlegi vezetése négy éve mást se csinál, mint a város közvagyonát kiárulja és fosztogatja. Eddig körülbelül 600 millió forint értékben adtak el ingatlanokat. „Forgalomképessé tették” a számos pécsi kisgyermekes család által szeretett Bajcsy-Zsilinszky úti Csipkefa Gyermekkönyvtár székhelyét, de ugyanez a sors vár a Szivárvány Gyermekház épületére is.
Most pedig a pécsi terrárium egykori ikonikus, Munkácsy utcai épülete kerülne sorra, amit ráadásul nyomott áron hirdetett meg a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. licitien. A több mint 900 négyzetméteres ingatlan kikiáltási ára 80 millió forint, azaz kevesebb mint 100 ezer forint négyzetméterenként. Ez elképesztő!

A közpénzek elherdálásában Gyurcsány Ferenc Péterffy Attila tanítómestere. Erre kötöttek alkut a pécsiek feje fölött. Most már a pécsiek számára is egyértelmű, hogy kivel is állnak valójában szemben, és azt is tudják: ahol Gyurcsány Ferenc van, ott csak káosz és rendetlenség lehet.

A pécsi Fidesz-frakció arra szólítja fel a jelenlegi városvezetést, hogy hagyja abba Pécs értékeinek eltékozlását! A pécsiek a júniusi önkormányzati választáson a jelenlegi alkalmatlan vezetés felelőtlen városi „vagyongazdálkodásáról” is véleményt mondhatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!