Jótékonyság

2024.04.02. 16:24

Bál és bokszkesztyű is segíti a beteg komlói kisfiút

Jótékonysági bált és különleges árverést is rendeznek a Duchenne-féle izomdisztrófiával diagnosztizált komlói kisfiú, Monostori Ádám gyógyulásának elősegítésére.

Wald Kata

A Komlói Városi Sportközpontban május 18-án tartják a Legyél Ádám Reménye Jótékonysági Bált, ahol a jó hangulatról a Wery-Take Retro Band és az utóbbi évtizedek meghatározó helyi lemezlovasa, Földvári László "DJ Föfő" gondoskodik. A jegyek elővételben a komlói sportcsarnok portáján, vagy büféjében vásárolhatók meg, de a bál idején a helyszínen is megvehetők, illetve támogatói jegyek is elérhetők. Tombola is része a rendezvénynek - ehhez tárgyi felajánlásokat szívesen fogadnak. A helyszínen adománygyűjtő dobozokba is várják majd a segítséget, és a büfében való fogyasztással is támogatható Ádám felépülése.

 

A kisfiú gyógyulásához az egyetlen valódi remény a csak az USA-ban elérhető gyógykezelés, aminek ára mintegy 1,3 milliárd forint.  A pénz előteremtésére nem csak a jótékonysági bál az egyetlen segítő kezdeményezés: az Ultras Komló, a Komlói Bányász Szurkolói Családja is aktívan részt vesz az adománygyűjtésben. Licitre bocsájtottak egy pár, Erdei Zsolt által aláírt bokszkesztyűt, és a befolyt összeggel Ádit támogatják. A Legyél Ádám Reménye Licit Csoportban további árveréseken támogathatjuk a nemes célt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!