Azonnali kiértékelés

2024.04.18. 08:00

Ma érkezik Pécsre az egészségügyi szűrőkamion

Tóth Viktória

Pécsre érkezik ma reggel Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja. A Pécs Plaza parkolójában reggel 9 órakor nyitják meg a rendezvényt és délután 16 óráig tart a program. Itt 50 féle-átfogó vizsgálaton lehet részt venni ingyenesen, azonnali kiértékeléssel.

Hazánk legnagyobb humanitárius formában működő egészségvédelmi programja segít a lakosság egészségi állapotának folyamatos megfigyelésében, a beteg és orvos kapcsolatok találkozásában is. A szűrővizsgálatok mellett, a program külön figyelmet fordít a lakosság egészségét fenyegető rizikófaktorok megismerésére. Felhívják az emberek figyelmét a daganatos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések tüneteire, megelőzésük fontosságára. Bemutatják az elsősegélynyújtás technikáját az újraélesztésen át az otthoni égési sebek ellátásáig. A felnőttek és gyermekek egyaránt megismerhetik az emberi test felépítését látványos anatómiai bemutató és virtuális technológia segítségével.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!