Útinfó

2024.05.27. 08:40

Gőzerővel dolgoznak az M6-os autópályán

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Makovics Kornél

Útlezárások M6-os autópályán

A 34-es km-nél a külső és a leálló sávot illetve a Ráckeresztúri csomópontot mindkét irányban lezárták. A forgalom mindkét oldalon, a belső sávon halad.

Budapest felé, az 56-os és 53-as km között a külső sávot lezárták aszfaltozás miatt. A munkavégzés kapcsán az 55-ös jelű Adony Perkáta csomópont sem használható a főváros irányában.

Budapest felé, a 179-es és 174-es km között a belső és leállósáv zárására kell készülni, aszfaltozás miatt.

Burkolati jeleket festenek az M60-as autópálya csomópontja előtt, Villány irányába. A 189-es és 190-es km között a belső sáv zárása mellett dolgoznak.

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya irányába a 14-es és a 11-es km között a burkolatot javítják. A külső sávot lezárták.

További útlezárások Baranyában 

A 6-os főút Pécs belterületi szakaszán, a Zsolnay Vilmos utcában a vízvezetékrendszerben keletkezett hibát hárítják el, emiatt a Pécsvárad felé tartó irányban a 195-ös km-nél a külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén csatornáznak. A 12-es és a 15-ös km között helyenként félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!