Kemény terepen indul

2024.05.15. 16:40

Kalmár Péter is a Csizmadia-csapatot erősíti

Pécs 5. számú választókörzetében a nemzeti oldalt Kalmár Péter képviseli – Csizmadia Péter, a nemzeti oldal polgármesterjelöltje őt is bemutatta közösségi oldalán.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

Kalmár Péter nős, háromgyermekes családapa. Születése óta a városban él, itt végezte iskoláit, szerzett diplomát, és lassan harminc éve dolgozik a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Pécsi Akadémiai Bizottság Titkárságán, amit már jó ideje vezetőként is irányít.

Kalmár Péter eddig nem vett rész a pécsi közéletben, de látva szeretett városa utóbbi évekbeli gyors és drámai hanyatlását, félelmetes mélyre süllyedését, gazdasági és erkölcsi szétesését, elfogadta a Fidesz önkormányzati képviselő-jelöltségre való felkérését Pécs 5. számú választókörzetében.

A körzetben a járda- és útfelületek, a közlekedés, a parkolás javítása, a zöldfelületek ápolása, továbbiak kialakítása mellett az egészségügyi szolgáltatások biztosítása nagyban javítaná az itt élők életminőségét. Megoldásra vár azonban a Búza téri gödör, a Lánc utcai önkormányzati háztömb, a régi vásárcsarnok épületének ügye is. Ebben a munkában számít a választók támogatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!