A kardiológus szakorvos is Csizmadia mellé állt

2024.05.25. 18:30

Legyen békés, nyugodt és családbarát a városrész

Dr. Stréda Zoltán 39 éves belgyógyász és kardiológus szakorvos, négy gyermek édesapja – a nemzeti oldal őt indítja Pécs 13. számú választókerületében.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Facebook oldala

Stréda Zoltán Csizmadia Péter közösségi oldalán vallott elképzeléseiről. Elmondása szerint családja negyedgenerációs orvosfamília, amelynek a közszolgálatban való részvétele évtizedekre nyúlik vissza. Édesanja, dr. Nagy Andrea harminc éve a körzet egyik háziorvosa, a helyi közösség megbecsült tagja. Ahogy a képviselőjelölt fogalmaz, „a tőlük örökül kapott szorgalommal és energiával szeretném képviselni Pécs 13. számú választókerületét önkormányzati képviselőként. Célom, hogy városrész vonzó alternatíva legyen a családalapítás előtt álló fiatalok számára és a már ott lakóknak egy békés, nyugodt otthon maradjon.”

Stréda Zoltán szerint mindehhez szükséges a közbiztonság javítása gyakoribb rendőri jelenléttel, a parkolócsíkok felfestése, a játszóterek felújítása, továbbá a kutyás gazdák figyelmeztetése, hogy az ebeket ne engedjék a homokozóba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!