Terelés

2024.05.28. 08:40

Munkavégzés miatt lezárták az M6-os autópályán az "A" jelű alagutat

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Makovics Kornél

Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Bátaszék és Véménd között, az "A" jelű alagutat munkavégzés miatt lezárták. A 166-os és 167-es km között a forgalmat átterelik a szemközti oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható. Mindkét irányban néhány száz méter hosszan torlódik a forgalom.

Az M6-os autópályán,
- a 34-es km-nél a külső és a leálló sávot illetve a Ráckeresztúri csomópontot mindkét irányban lezárták. A forgalom mindkét oldalon, a belső sávon halad. 
- aszfaltozás miatt Budapest felé, az 56-os és 53-as km között a belső sávot lezárták. Az 55-ös km-nél fekvő Adony / Perkáta csomópontot a főváros irányába megnyitották.   
- Pécs felé Dunaújváros térségében, a 62-es és a 68-as km között a belső sávot lezárták. 
- Budapest felé, a 179-es és 174-es km között a belső és leállósáv zárására kell készülni, mert aszfaltoznak.  
- burkolati jeleket festenek az M60-as autópálya csomópontja előtt, Villány irányába. A 189-es és 190-es km között a belső sáv zárása mellett dolgoznak. 

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya irányába, a 13-as és a 12-es km közötti szakaszt aszfaltozás miatt lezárták. A forgalom a szemközti oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 

A 6-os főút Pécs belterületi szakaszán, a Zsolnay Vilmos utcában a vízvezetékrendszerben keletkezett hibát hárítják el, emiatt Pécsvárad irányába, a 195-ös km-nél a külső sávot elkerítették a forgalom elől. 

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén csatornáznak. A 12-es és a 15-ös km között helyenként félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!