Eper a középpontban

2024.05.15. 21:00

Szereti a földiepret? Annyit kóstolhat, amennyi belefér

Közeledik a nyár, a napsütés mellett a finomabbnál finomabb gyümölcsöket is élvezhetjük. A héten pedig az eper lesz a főszerepben.

Jusztin Levente

Forrás: MW

Fotó: Lang Róbert

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) képviselői az eper kedvelőit csalogatják május 17-én fél tízre a Kossuth térre. Egy sajtótájékoztatóval egybekötött kóstolót tartanak, melynek célja a baranyai eper népszerűsítése.

A Kamara nagyszabású eperpromócióba kezd ebben az évben. A pénteki esemény sajtótájékoztatóval kezdődik, majd tíz órától élvezhetjük Baranya finom epreit.

A rendezvény résztvevői között ott lesz Müllerné Dr. Juhos Bernadett, a Baranya Vármegyei Kormányhivatal főigazgató asszonya, Dr. Őri László, a Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke, Horváth Béla, a NAK Baranya Vármegyei Szervezetének Kertészeti osztályvezetője, Rittlinger József, a NAK Baranya Vármegyei elnöke, valamint Dr. Csizmadia Péter, Pécs Önkormányzatának képviselője.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!