Csizmadia Péter Barkóczi Csabával is számolhat

2024.05.20. 13:40

Van megoldás Pécs és Ispitaalja problémáira

Ispitaalja minden ügyét ismeri Barkóczi Csaba – Csizmadia Péter, a nemzeti oldal pécsi polgármester-jelöltje számíthat rá a választásokon.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Faceebook oldala

A bemutatkozó, közösségi oldalon megtalálható bejegyzés szerint Barkóczi Csaba közgazdász és politikai szakértő, 2019 óta pedig a pécsiek bizalmából képviselőként is szolgálja a várost. Közel két évtizede él Pécs Ispitaalja városrészében, immár feleségével és három gyermekével. Ezért a városrészért dolgozott eddig is, és ezután is számíthatnak rá a környéken élők.

Ahogy a politikus fogalmaz: 

Elegem van a városrészre sajnos oly jellemző parkolási nehézségekből, a rossz minőségű utakból, a járhatatlan járdákból és a köztereket, közparkokat rongáló vandálokból, a várost napjainkban jellemző kilátástalanságtól. Hiszek benne, hogy Csizmadia Péterrel megoldást találhatunk Pécs és Ispitaalja városrész problémáira egyaránt. Együtt ismét fejlődő, gyarapodó pályára állítjuk közös otthonunkat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!