Akadályok

2024.06.18. 08:40

A nagy melegben is dolgoznak az utakon, érdemes tájékozódni

Az autópályán és a megyei utakon is több helyen futhatunk bele korlátozásokba.

Bama.hu

Az M6-os autópályán, a 35-ös és a 28-as km között aszfaltoznak, ezért Ráckeresztúr térségében - Budapest felé - lassulva halad a forgalom.

- Aszfaltozás miatt Adony térségében, lezárták a Pécs felé vezető sávokat az 52-es és az 56-os km között. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. A munkavégzés miatt Villány felé nem lehet le- és felhajtani az 54-es km-nél lévő Adony/Perkáta csomópontban. Kerülni a 61-es km-nél a Kulcs/Rácalmás csomópontban visszafordulva lehet.
- Dunaújváros térségében, burkolatfelújítás miatt 68-as km és a 63-as km között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot.
- Villány felé, Himesháza térségében aszfaltozás kezdődött. A 177-es és a 180-as km között, a belső sávot lezárták.
- Burkolati jeleket festenek a Villány felé vezető oldalon, a 189-es és a 190-es km között a belső sávot lezárták.

A 6-os főúton, Pécsett a Zsolnay Vilmos utcában a 196-os km-nél a vízvezeték rendszerben keletkezett hibát állítják helyre. Pécsvárad felé egy sávot lezártak.

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!