Nyári esték

2024.06.19. 17:00

Hamarosan debütál a Máré-vár legendáját bemutató zenés színházi előadás

Mohay Réka

Forrás: Compagnie d'Noir

Fotó: Portrait Maffia

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Máré-várban a Szent László Napi nyári estét, ahol idén különleges előadásra számíthat a közönség. A programot június 29-én este rendezik meg.

– Az eddigi Lovagi-Tornák világából egy kicsit színpadiasabb vizekre evezünk, hol nem csak a már jól ismert hagyományőrző és újra-játszó csapatok lesznek jelen, de velünk tartanak a bikali színész barátaink is, ezzel garantálva a minőségi szórakozást

 – tette közzé a hírt a házigazda hagyományőrző csapat, a Compagnie d'Noir.

A Gyémánt és vas című, Máré-vár legendáját feldolgozó zenés előadást mutatják be ugyanis, Valkó-Mester Nikolett, Sárközi György, Orlik István és a Compagnie d’Noir csapatból is ismert Fekete Benjámin tolmácsolásában.

A kapuk már negyed kilenckor megnyílnak, a 60 perces előadás pedig 21 órakor veszi kezdetét. Az előadás megtekintése díjtalan, de adományokat örömmel fogadnak a szervezők, a befolyt összeget ugyanis a Máré-vár renoválására ajánlják fel.

A Compagnie d’Noir az elmúlt hetekben sem unatkozott, a közelmúltban Nagypeterden jártak a Szent Orbán Napi ünnepségen, a Siklósi Sárkányos lovagrend tagjaival együtt. Ezt megelőzően pedig Komlón rendeztek nagyszabású jótékonysági bemutatót egy beteg kisfiú támogatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában