Rotyogni fog

2024.06.14. 11:50

Indul a nevezés a gasztronómiai fesztiválra

Jövő hét elejétől indul a nevezés a Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztiválra, amelyet idén már 25. alkalommal rendeznek meg Bólyban, a Kántor-réten.

Wald Kata

A város közös ünnepeként számon tartott rendezvényre 10 fős csapatok jelentkezését várják - a nevezés június 17-én kezdődik, és augusztus 23-ig fogadják a jelentkezéseket. 

A korábbi évek hagyományinak megfelelően ezúttal is szeptember első szombatján, azaz 7-én tartják a fesztivált. A főzés a biztonsági szempontokat sem figyelmen kívül hagyva csak fával lesz lehetséges, amelyet fém alátéttel együtt - kaució ellenében - minden csapat számára a helyszínen biztosítanak a szervezők.
 

- Asztalt, padot az Erzsébet Vigadóban lehet foglalni. Az asztalok dekorációja zsűrizésen vesz részt, az első három helyezett értékes ajándékban részesül

 - áll az Erzsébet Vigadó felhívásában. 

Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fesztiválon idén is a gasztronómiai élményeken túl színes programokkal, kézműves kirakodó vásárral várják az érdeklődőket - délután gyerekprogram szórakoztatja a kisebbeket. A verseny idején az asztalok között, majd kora este a színpadon a Band Of StreetS muzsikál, a napot Simply the best címmel Tina Turner emlékkoncert, majd szüreti utcabál zárja.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában