Útinformációk

2024.06.14. 09:39

Induljunk el előbb, hogy időben oda is érjünk!

Autóverseny gyarapítja ma a kerülni valók számát Baranyában. Az autópályán több helyen folynak munkálatok, lassúbb haladásra kell számítani.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Olvasói felvétel

Baranya vármegyében második napjához érkezett a Mecsek Rally. A délutáni órákban 13.30-tól éjfélig lezárják az Árpádtető-Remeterét összekötő út első 6.5 km-es szakaszát, valamint az adótoronyhoz vezető utat.  (6603-as jelű út és a 66306-os jelű út)  
Lezárásra kell számítani Komlón is, a Kossuth Lajos utcában. A lezárás egy 200 m-es szakaszt érint, 17.30 és éjfél között. (6542-es jelű út) 
A környéken nagyon sok gyalogos lesz, ezért fokozott figyelemmel, óvatosan vezessenek! A 66-os főúton a 6-os km közelében parkolósávot alakítanak ki, ott sávszűkítésre sebességkorlátozásra is számítani kell.   

Az M6-os autópályán, 
- a 28-as és 35-ös km között aszfaltoznak, ezért mindkét oldalon csak a leállósáv járható. 
- Aszfaltozás miatt Adony térségében, lezárták a Pécs felé vezető sávokat az 52-es és az 56-os km között. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. A munkavégzés miatt Villány felé nem lehet le- és felhajtani az 54-es km-nél lévő Adony/Perkáta csomópontban. Kerülni a 61-es km-nél a Kulcs/Rácalmás csomópontban visszafordulva lehet. 
- Dunaújváros térségében, burkolatfelújítás miatt 68-as km és a 63-as km között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. Fontos tudni, hogy a 67-es km-nél lévő Dunaújváros-észak csomópont sem használható a főváros irányába. 
- Villány felé, Himesháza térségében aszfaltozás kezdődött. A 177-es és a 180-as km között, a belső sávot lezárták.
- Burkolati jeleket festenek a Villány felé vezető oldalon, a 189-es és a 190-es km között a belső sávot lezárták.  

A 6-os főúton, Pécsett a Zsolnay Vilmos utcában a 196-os km-nél a vízvezeték rendszerben keletkezett hibát állítják helyre. Pécsvárad felé egy sávot lezártak. 

Az 58-as főúton, Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!