Pécs jövője a tét

2024.06.08. 16:40

Őri: aki a Fidesz-KDNP-re szavaz, az a békét, a fejlődést választja

Az Egymillió Találkozások Napján, szombaton Őri László, a baranyai közgyűlés elnöke is találkozik a pécsiekkel, baranyaiakkal annak érdekében, hogy minél többen a békére, a biztonságra és a fejlődésre voksoljanak; azaz a Fidesz-KNDP EP-listáját, önkormányzati képviselőit és Pécsen a Fidesz-KDNP-ÖPE polgármesterjelöltjét, Csizmadia Pétert válasszák.

Bama.hu

A nemzeti oldal politikusai, aktivistái Pécsett és Baranyában szombaton minél több emberhez el kívánnak jutni azért, hogy Brüsszelben változást érjenek el a vasárnapi választáson.  

Őri László, a Baranya Vármegyei közgyűlés elnöke szerint lehető legtöbb választópolgárt szeretnének elérni, vármegyei elnökként Pécsen és Pécs környéki településeken keresik fel a voksolókat. 

Baranya, Pécs hatalmas lehetőségek kapujában áll, olyan fejlesztések indulnak el, amikre a rendszerváltás óta nem volt példa. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha meg tudjuk őrizni Magyarország békéjét. A Fidesz-KDNP-re leadott voksok biztosítják az országban és Baranyában a békét, a biztonságot és a fejlődést 

 – mondta portálunknak szombaton az elnök. 

Pécsen Csizmadia Péter, a Fidesz-KDNP-ÖPE polgármesterjelölte indul a választáson. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!