Gyerekeken segítenek

2024.06.15. 15:40

Összefogott a vásárcsarnok néhány kereskedője egy jó ügy érdekében (videó)

Június 15-én különösen sokan voltak a Pécsi Vásárcsarnok előtti téren, de ez nem meglepő, hiszen juniális gyereknap néven hirdettek eseményt. De itt nemcsak a szórakozáson volt a hangsúly, hanem a segítségnyújtáson is, hiszen két izomsorvadással született gyermeket, Ádámot és Marcit lehetett támogatni, hogy megkaphassák az életet jelentő génterápiát.

Czeczon Enikő

Hatalmas nyüzsgés, zene és jókedv várt mindenkit a téren. Gyerekekkel és felnőttek volt tele a helyszín, akik épp csodájára jártak a tűzoltó- és rendőrautónak, valamint a veterán járműveknek. A rendőrség jóvoltából a legkisebbek elektromos kis motorra is felpattanthattak, de a Magyar Vörökereszt is várta az érdeklődőket.

 

Ezzel azonba még nem volt vége, hiszen finom ételek és italok várták az érkezőket, valamint a segítségre szoruló gyermekekkel és családjával is találkozhattak a kiérkezők.

Nemcsak azért voltak jelen ennyien, mert jó szórakozás volt, hanem azért is, mert segíteni lehetett, és mindenki, amennyire tudott, segített is, ezzel lehetőséget teremtve, hogy mozgásban tartsák Marcit és Ádámot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában