De csak reggelente fog járni

2024.06.28. 08:40

Tüke Busz: idén nem megy nyári szünetre az 55-ös járat

A Tüke Busz közleményében arra hívja fel a pécsi utasok figyelmét, hogy 2024 nyarán nem fog szünetelni a forgalom az 55-ös járat vonalán.

Bama.hu

„A 2024 június 22-én bevezetett nyári menetrend szerint munkanapokon a hajnali és reggeli időszakban újra közlekedik az 55-ös járat. A 2023-as nyári menetrendi időszakban két járattól eltekintve szünetelt a vonalon a forgalom. Az idei időszakban viszont lehetőség nyílt arra, hogy a reggeli koncentrált utasforgalom idején újra közlekedjen a Kertváros és a Klinikák között közvetlen összeköttetést biztosító járat. 

Nyáron a délutáni időszakban viszont továbbra is a felváltva 15 percenként a belvároson keresztül közlekedő 103-as vagy 30Y jelzésű járatokkal érhető el az Egyetemvárosból Kertváros. Így az átszállásmentes kapcsolat biztosított lesz a két városrész között a nyári hónapokban.” – olvasható a Tüke Busz közleményében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!